METRO Potential Traineeship

Heb jij hart voor horeca, groothandel én een internationale ambitie? Wil je écht investeren in jouw persoonlijke groei? En ben je klaar voor een internationale uitdaging? Dan is het METRO Potential Traineeship iets voor jou!­

Het METRO Potential Traineeship is een unieke kans om jezelf (professioneel) te ontwikkelen. Dit tweejarige programma stoomt jou klaar voor een managementpositie binnen Makro. In een uitdagende en veelzijdige omgeving ga je aan de slag met de ontwikkeling van jouw leiderschapskwaliteiten. 

Ready to lead
Tijdens het programma leer je het bedrijf van binnen en buiten kennen én ga je negen maanden naar het buitenland. Je gaat aan de slag binnen de operatie, op het landelijk hoofdkantoor, een buitenlands hoofdkantoor en het corporate hoofdkantoor in Dusseldorf. Na afloop ben jij ready to lead en start je in een managementpositie bij Makro Nederland.

Dáárom het METRO Potential Traineeship

  • Een ongekende kans om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken
  • Een internationaal netwerk opbouwen
  • Werken aan high importance projecten
  • Een vrijkaart ons bedrijf van binnen en buiten te ontdekken
  • Topbegeleiding door een persoonlijke mentor: één van onze boardmembers
  • Echt bijdragen aan het succes van METRO/Makro
     

Unieke kans
Deelnemen aan het METRO Potential Traineeship is een unieke kans. Er wordt volop in jou geïnvesteerd. Wat we van jou vragen? Leer alles wat je kunt leren!

Het METRO Potential Traineeship is een 2-jaarlijks programma. De werving begint een half jaar voor start van het programma. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Benieuwd naar ervaringen? Volg dan dit Instagram account of lees meer op deze website.

Werken bij Makro

Werken bij Makro