Werken bij Makro

Wil jij werken bij Makro? Of je nu extra vriendelijkheid op de winkelvloer wil brengen of vol baanbrekende digitale businessideeën zit: we hebben je er graag bij. Helemaal als je een retail- of horecahart hebt en van het kansen-pakken-in-spannende-tijden soort bent. Samen met ons bouw je op grootse wijze aan Makro.

Hoe groots word jij bij Makro? 
Wij geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. Vernieuwende oplossingen. Maar we geloven vooral in jou de allerbeste kansen bieden. Lees meer over onze historie, het werken in de vestiging, op het hoofdkantoor of in de Horeca Bezorgservice. Of bekijk direct onze vacatures.

Onze waarden

ONZE WAARDEN LATEN ZIEN WAAR WE VOOR STAAN, WAT WE BELANGRIJK VINDEN. ZE MAKEN VOOR IEDEREEN DUIDELIJK HOE EN WAAROM WE DINGEN DOEN. ZO HELPEN ZE ONS BIJ HET MAKEN VAN BELANGRIJKE KEUZES. ONZE WAARDEN VORMEN DE IDENTITEIT VAN ONS BEDRIJF. HET FUNDAMENT ONDER ONZE MISSIE EN VISIE.

Wij zijn ondernemend. Een goed idee kan bij iedereen vandaan komen. We durven risico’s te nemen en fouten te maken. Zodat we elke dag een stukje beter worden.

We zijn verbindend. We zijn één vestiging, één team, één organisatie. Voor zowel onszelf als onze klant. Hoe meer we verbinden, hoe sterker ons team. En we weten: een sterk team is een winnend team.
 
We zijn gepassioneerd. Toegewijd aan onze collega’s en klanten. Gedreven in ons werk. En enthousiast over onze producten en diensten.

We zijn rechtdoorzee. Eerlijk, direct en duidelijk. Zowel naar elkaar als naar onze klanten. Door samen recht op ons doel af te gaan, behalen we dat doel sneller.

En we zijn duurzaam. Bij alles wat we doen, houden we rekening met morgen. Dat gaat niet alleen over het milieu, maar ook over onze gezondheid en financiële keuzes.
Onze waarden

Grootse mogelijkheden

Wil jij extra meters maken? Dan helpen wij je op weg. Binnen Makro zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen – in je vak en persoonlijk. Van opleidingen en trainingen tot uitgebreide doorgroeimogelijkheden. Lees meer over hoe jij jezelf op grootse wijze kunt ontwikkelen bij Makro.

Stages en traineeships 

Pionieren, proberen en positieve spirit: daar staat Makro voor. Ga jij hiermee aan de slag tijdens een (afstudeer)stage of traineeship? Afhankelijk van jouw ambitie, expertise en achtergrond bieden we stageplekken voor mbo-, mbo+-, hbo- en hbo+-studenten, binnen onze vestigingen en op het hoofdkantoor. Voor wie werkend wil leren, zijn er diverse BBL-plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden. Je carrière groots beginnen met een traineeship? Dan is het METRO Potential Traineeship iets voor jou. 

Afstand tot de arbeidsmarkt? 
We willen iedereen de beste kansen bieden. Daarom zijn er bij Makro diverse werkplekken voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om op een fijne plaats werkervaring op te doen. 

Voor een grootse baan kom je werken bij Makro. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op. 

Werken bij Makro

Werken bij Makro