Een bijbaan bij Makro

OP ZOEK NAAR EEN BIJBAAN NAAST JE OPLEIDING, SCHOOL OF TIJDENS DE VAKANTIE? MAKRO BIEDT JOU GROOTSE MOGELIJKHEDEN. ALS MEDEWERKER VAN EEN MAKRO VESTIGING ZET JIJ ALLES OP ALLES OM DE HARTEN VAN ONZE KLANTEN TE VEROVEREN. GOEDGEVULDE SCHAPPEN, KLANTEN DE ALLERBESTE SERVICE BIEDEN EN DENKEN IN OPLOSSINGEN: DAAR KRIJG JIJ ENERGIE VAN.

Solliciteer nu!

Bekijk hier alle vacatures

Van vestigingsmanager tot vakantiekracht: bij Makro is iedereen onderdeel van het team. We denken groots, in mogelijkheden en oplossingen. Dat verwachten we ook van jou. Een bijbaan bij Makro is meer dan producten van de pallet op de plank te zetten. Wij zijn geen supermarkt, maar een groothandel. Hierdoor is er meer variatie in werkzaamheden en krijg je meer verantwoordelijkheid.

 

Grootse mogelijkheden

Makro investeert in jou. Er zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Nu en in de toekomst. Afhankelijk van de afdeling waar je werkt, zijn er mogelijkheden om een specialistische opleiding te volgen. We helpen je op weg met een stage of afstudeeropdracht. Of bieden je de kans om door te groeien naar andere functies binnen de vestiging of op het hoofdkantoor. Veel collega’s gingen je al voor.

Dáárom een bijbaan bij Makro in een vestiging: 

  • Een leuke, afwisselende bijbaan bij een groots bedrijf 
  • Een positieve spirit en verbondenheid in het team 
  • Een leuk salaris en interessante vergoedingen wanneer je onregelmatig en op zon- en feestdagen werkt 
  • Flexibele werktijden 
  • Ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid 
  • Veel mogelijkheden om (door) te groeien  


Wil jij 
een bijbaan met grootse mogelijkheden én een leuk salaris
? Bekijk dan nu onze vacatures! 

Grootse mogelijkheden

Uitgelichte vacatures

Bijverdienen bij Makro? Bekijk hier onze meest recente vacatures.

Werken bij Makro

Werken bij Makro