BEN JIJ KLANTGERICHT, FLEXIBEL EN GASTVRIJ? DAT KOMT GOED UIT, WANT DAAR ZIJN WE BIJ MAKRO GROOTS IN DANKZIJ EEN VERNIEUWDE WERKWIJZE IN ONZE VESTIGINGEN. MAKRO ZOEKT KLANTGERICHTE VERSSPECIALISTEN MET FOCUS OP FOOD. MET JOUW KENNIS EN ADVIES HELP JE KLANTEN OP WEG EN BOUW JE SAMEN MET ONS OP GROOTSE WIJZE AAN MAKRO. ZO VERRASSEN WE KLANTEN MET DE ALLERBESTE SERVICE. ELKE DAG OPNIEUW.

Werken in een vestiging

KLANTEN VERRASSEN MET DE ALLERBESTE SERVICE: DAT MAAKT ONS TROTS. ALS MEDEWERKER VAN EEN VESTIGING DRAAG JIJ HIER DIRECT AAN BIJ. SAMEN MET JE COLLEGA’S HELP JE KLANTEN, BEANTWOORD JE VRAGEN EN BIED JE OPLOSSINGEN VOOR PROBLEMEN. ZO MAKEN WE MAKRO SAMEN GROOTS.

Makro is een groot bedrijf. Dat voel je! In de omvang van onze vestigingen, het aantal artikelen en het brede assortiment. In de ruime openingstijden – zeven dagen per week van ’s ochtends tot s avonds. En in de grote variëteit aan afdelingen, functies en werkzaamheden.  

Zelfstandig en flexibel 

Onze collega’s voelen zich verbonden met elkaar. Niet voor niets werken veel van hen al tientallen jaren bij Makro. In onze vestigingen werken mensen met veel kennis van hun vak en van onze klanten. Zij werken zelfstandig, nemen zelf initiatief en zijn flexibel. Zo is het mogelijk om in overleg met je manager je werktijden aan te passen aan je thuissituatie. 

Werken in een vestiging

Grootse mogelijkheden

Makro investeert in jou. Wij bieden je de allerbeste kansen om te ontwikkelen en door te groeien. Binnen de vestiging of naar een functie op het hoofdkantoor. Als medewerker ontvang je persoonlijke coaching en zijn er mogelijkheden om specialistische opleidingen volgenzoals een SVO-vakopleiding waarmee je de specialist binnen jouw vakgebied wordt. Dus wil jij extra meters maken? Dan helpen wij je op weg. 

Dáárom werken bij Makro in een vestiging: 

  • Leuke, afwisselende werkzaamheden 
  • Een leuke groep collegas met een positieve spirit 
  • Ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid 
  • Werken onder de GIL CAO
  • Een concurrerend salaris 
  • Veel mogelijkheden om je groots te ontwikkelen 


Op zoek naar een grootse uitdaging? Bekijk dan nu onze vacatures.

Grootse mogelijkheden

Werken in één van onze 17 vestigingen?

Met ruim 17 vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro al meer dan vijftig jaar een begrip in Nederland. Heel ondernemend Nederland kan op Makro rekenen. Als medewerker van een vestiging draag jij hier direct aan bij. Samen met je collega's verras je klanten met de allerbeste service, beantwoord je vragen en bied je oplossingen voor problemen. Zo maken we Makro samen groots.

Aan de slag in één van onze 17 vestigingen? Zoek gemakkelijk via de kaart hiernaast de dichtsbijzijnde locatie en ontdek de openstaande vacatures per vestiging.

Uitgelichte vacatures

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in onze vestingen? Bekijk hier onze meest recente vacatures.

Werken bij Makro

Werken bij Makro