Jezelf ontwikkelen bij Makro

Binnen Makro zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen – in je vak en persoonlijk. Wij bieden jou de allerbeste kansen en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Hoe groots word jij bij Makro?

Makro wil de nummer één groothandel van Nederland worden. Pionieren, proberen en positieve spirit staan hierbij voorop. We zijn niet alleen zelf volop in ontwikkeling, maar bieden onze medewerkers ook deze mogelijkheidIn een open cultuur waar we snappen dat je kunt struikelen als je nieuwe gebieden bewandelt. Maar waar we je ook op weg helpen als je extra meters wilt maken. 

Trainingen en opleidingen 
Makro biedt haar medewerkers professionele middelen om zich te ontwikkelen, zowel vaktechnisch als op persoonlijk vlak. Dit doen we op verschillende manieren: 

  • Aan elke functie koppelen we een leerpad. Zo reiken we jou de juiste tools aan. 
  • Je ontvangt persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf te halen. 
  • In ons Career Centre kun je diverse workshops volgen om softskills te ontwikkelen en zelfkennis op te doen. 
  • Je kunt ook gebruikmaken van GoodHabitz: een digitale portal met oneindig veel trainingen. 

Doorgroeimogelijkheden
Makro biedt jou veel mogelijkheden om door te groeien. Naar een andere functie binnen een vestiging of het hoofdkantoor. Maar ook van een vestiging naar het hoofdkantoor en andersom. Zo zorgen we ervoor dat jouw werk je steeds nieuwe energie geeft en je je kennis kunt verbreden en inzetten. 

Jezelf ontwikkelen bij Jong Makro
Jong Makro is het platform voor young professionals binnen MakroVia maandelijkse activiteiten prikkelen we jou met nieuwe kennis, bieden we de mogelijkheid om intern en extern te netwerken en stimuleren we jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Samen werken we aan een organisatie om trots op te zijn. 

Werken bij Makro

Werken bij Makro