Samen de schouders eronder

Op ons hoofdkantoor werkt een gedreven, ondernemende en diverse club mensen. Van young professionals tot medewerkers die al meer dan 20 jaar bij ons werken en Makro door en door kennen. Met elkaar zetten we iedere dag de schouders eronder om van Makro de beste groothandel van Nederland te maken. We kijken continu waar de markt zich ontwikkelt, monitoren de behoefte van de klant en anticiperen daarop met vernieuwende services. We pionieren, experimenteren en doen er alles aan om iets van de grond te krijgen. Zo winnen we het hart van onze klanten.

De nummer één groothandel van Nederland worden

Dat is ons doel. Als medewerker van het hoofdkantoor van Makro draag jij hier direct aan bij. Sta jij sterk in je schoenen? Zit jij vol baanbrekende ideeën? En heb jij een horeca- of retailhart? Dan bouwen we graag samen met jou aan een groots Makro.

Makro is een groot bedrijf. We hebben zeventien vestigingen in heel Nederland en zijn onderdeel van een grote internationale moederorganisatie: METRO AGOndanks deze grootte is Makro open en benaderbaar. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Hierdoor krijg je snel dingen voor elkaar en kun je echt iets betekenen. 

De nummer één groothandel van Nederland worden

Groots Groeien

Extra meters maken? Makro biedt jou de kans om te groeien - zowel professioneel als persoonlijk. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden, zoals een online learning portal, een young professionals platform en diverse trainingen. We stimuleren je om door te groeien. Binnen het hoofdkantoor of naar een functie binnen een vestiging. Zo ontdek je de verschillende kanten van onze organisatie.

Dáárom werken bij Makro op het hoofdkantoor: 

  • Een leuke, afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf 
  • Veel ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid 
  • Een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden 
  • Veel mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen 

Wil jij werken op het Makro hoofdkantoor? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op!

 

Groots Groeien

Uitgelichte vacatures

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op het hoofdkantoor? Bekijk hier onze meest recente vacatures.

Werken bij Makro

Werken bij Makro