Een grootse Horeca Bezorgservice

Ben jij gepassioneerd over horeca en foodservice? En wil je bijdragen aan het succes van onze Horeca Bezorgservice én dat van onze klanten? Dan bouwen we graag met jou aan een grootse toekomst van onze Horeca Bezorgservice.

Grootse passie voor horeca

Makro is een dynamisch internationaal bedrijf met een internationale visie en ambitie. Wij zien enorm veel kansen in de horeca en staan in de startblokken om horecaondernemers voor ons te winnen. Bezorging is daarbij essentieel. Als medewerker van onze Horeca Bezorgservice bouw jij mee aan ons succes en heb je écht impact.

De klant centraal

Bij onze Horeca Bezorgservice werkt een enthousiast, betrokken en divers team met een horecahart. Van accountmanagers tot vrachtwagenchauffeurs: allemaal zetten ze de horecaondernemer centraal. Onze medewerkers begrijpen als geen ander wat hospitality is, hebben een hands-on mentaliteit en verplaatsen zich moeiteloos in de klant. Zo combineren we de beste producten met de beste service.

Grootse passie voor horeca

Ruimte om te groeien

Heb jij ambitie, ben je betrokken en wil je je graag ontwikkelen? Makro biedt jou ruimte om te groeien. Naast het volgen van trainingen en opleidingen, leer je ook van je collega’s. Binnen ons team maakten veel collega’s mooie stappen. Zo begon het hoofd van onze Horeca Bezorgservice ooit als accountmanager.

Dáárom werken bij onze Horeca Bezorgservice:

  • Aan de slag met jouw passie voor horeca en foodservice
  • Echt meebouwen aan ons succes
  • Ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • Volop ruimte om te groeien

Meebouwen aan het succes van onze Horeca Bezorgservice? Bekijk onze vacatures!

Ruimte om te groeien

Uitgelichte vacatures

Nieuwsgierig geworden naar onze vacatures in het werkgebied Horeca Bezorgservice? Bekijk hier onze meest recente vacatures.

Werken bij Makro

Werken bij Makro